Диагностика на турбокомпресори

диагностика на турбокомпресори

Диагностика на турбокомпресори

Диагностика на турбокомпресори. Съветите, които могат да ви бъдат от полза са. Преди всичко не трябва да забравяте, че турбокомпресора е една от най-скъпите автомобилни части. Турбокомпресора трябва редовно да се подлага на точна диагностика. За да не се окаже в последствие, че прибързаните действия са причинили сериозни вреди. Почти 100 % от дефектите по турбокомпресора се дължат на външни влияния. Ако тези вредни външни фактори не се отстранят навреме, ще продължите да имате проблеми. Дори и след като сложите нов или ремонтирате стария си турбокомпресор. Доста често напълно безупречно работещи турбокомпресори се обявяват за дефектни. Преписва им се големия разход на масло. Ниска мощност или различни шумове, но причината не е в тях а някъде другаде. Ние разполагаме с изключително точно диагностично оборудване. С неговата помощ можем да определим бързо и точно причината за негативната работа на двигателя

Диагностика на турбокомпресори в София

Диагностика на турбо. Като голямо количество отделян дим, недостатъчна мощност, голям разход на масло и други. Разполагаме и с диагностично оборудване ESI на BOSCH. То е от голяма полза при диагностиката на бензинови и дизелови двигатели с електронно впръскване. Нашата услуга е комплексна и няма да ви се налага да търсите други сервизи. Където да диагностицират двигателя и турбокомпресора. Как ние извършваме диагностиката на демонтираният турбокомпресор? От турбокомпресора се демонтира цялата основна част и се тества на високо оборотен стенд, който симулира реалната работа на турбокомпресора. Всички външни части и детайли се почистват внимателно и се преглеждат за дефекти. При желание от ваша страна, нашата компания за турбокомпресори ще извърши ремонта на дефектиралия турбокомпресор. Услугата за ремонта варира от 400 до 900 лв. Това зависи от вида на турбокомпресора, за съвременните автомобили до 2003 г. А за по новите автомобили от 2003 година нагоре, цената варира от 700 до 900 лева.

Компютърна диагностика на турбокомпресори в София

Диагностика на турбокомпресори София. Нашата фирма разполага със мобилен сервиз и специализиран автомобил, за диагностика на турбокомпресори на адрес. Ако имате съмнения че турбокомпресора на вашият автомобил не работи. Ние ще ви посетим и ще направим пълна авто диагностика на вашият турбокомпресор. След като установим причината, ние ще ви посъветваме как да се отстрани повредата на автомобила. Вариантите за смяната на вашият турбокомпресор са няколко. Рециклиране на вашият турбокомпресор с английски картридж. Цената варира около 600 лева. Гаранционният срок е една година. Това не включва монтаж и демонтаж на турбокомпресора от автомобила. Рециклиране на вашият турбокомпресор с немски картридж. Цената варира около 800 лева. Гаранционният срок е две години. ВАЖНО – нашата фирма не работи с китайски турбокомпресори. Съветваме ви да не използвате средна част на китайски турбокомпресори. Тъй като те създават изключително много проблеми. Цената за посещение на адрес, в София и компютърна диагностика на турбокомпресори е 60 лева.