ТУРБО

0878 99 99 00 / 0899 799 999

Денонощна пътна помощ

пътна помощ

Пътна помощ

Компанията Турбо Експрес, предлага квалифицирани услуги както за турбокомпресори така и за пътна помощ за вашите леки и товарни автомобили. Преди да повикате компания за пътна помощ, първо попитайте каква ще е цената за превоз на автомобила. Също така, попитайте каква ще е крайната цена за изтегляне на автомобила върху платформата и репатриране до желаното от Вас местоположение. Ние предлагаме комплексни услуги, свързани с изтегляне на автомобили, автобуси, камиони и полуремаркета. Превоз на строителна и селскостопанска техника и всички видове търговски и промишлени превозни средства. Можете също така да използвате услугите за техническа помощ на пътя, като се свържете с нас на безплатения телефонен номер – 0878 99 99 00. Помощта ще бъде предоставена незабавно. Специалната програма, ви позволява да използвате неограничен брой услуги на спешна техническа помощ, през цялата година.

Програма за безплатна пътна помощ

В случай на неизправност на пътя или място за паркиране, ползвателят на програмата за пътна помощ има на разположение следните видове услуги, които се предоставят безплатно. Изтегляне на автомобили, мобилен сервиз, безплатна пътна помощ. Подаване на ток, доставка на гориво. Нашите специалисти препоръчват услугата за подаване на ток да се извършва с блустер 12 – 24 волта. Продължителността на тази програма за пътна помощ е 3 три години от датата на закупуване на услугата. Предлагаме денонощна пътна помощ за всички видове моторни превозни средства. От Вас се изисква, да наберете телефона на нашия оператор и да му обясните вашето точно местоположение. По време на разговора с клиента, операторът на контролния център ще направи всичко възможно. Да определи естеството на повредата по най-добрия възможен начин и ще вземе решение за необходимите действия. Премахването на повредата на място, ще бъде предприето във всички случаи, с изключение на тези, при които могат да бъдат нарушени законните или гаранционни задължения.

Специализиран авто център

Техническите действия, предприети по препоръките на диспечерския център на фирмата за турбокомпресори, не трябва да нарушават гаранцията. Услугата пътна помощ се предоставя до автомагистрали, второстепенни пътища, затворени пътища, трудно проходими пътища и местата за паркиране на автомобили. В допълнение, услугите може да бъдат осигурени и при условия за офроуд. Дори и в случаите когато достъпът до автомобила е невъзможен и не е забранен от закона. Нашата компания разполага със специализирана пътна помощ, която може да изтегля автомобили и джипове от трудно достъпни места. Специализираната пътна помощ е 4×4 и е оборудван със специална лебедка за изтегляне на всякакви видове машини и техника от гори, реки и планински местности. Максималното разстояние е района на страната. Ако сте закъсали много надалече и до вас няма съответна техническа база, услугата „автосервиз на място“ не се предоставя, а се заменя от службите за денонощна патна помощ във страната.

Пътна помощ и доставка на гориво

След като вашият автомобил е получил повреда с или без ремарке, ние ще го изтеглим до най-близкия автосервиз. Или до друго място, по желание на клиента. Максималното разстояние от 200 километра, ще забави специализирания камион за пътна помощ и операцията по товарене и разтоварване. При товарене на автомобил на територията на друго място, се препоръчва собственикът на автомобила или негов упълномощен представител. Да присъства на място, за да се подпише договор за приемане и предоставяне на автомобила и пускането на поръчка за ремонт. Ако автомобилът не може да продължи самостоятелно да се движи, в резултат на изчерпано гориво в резервоара. Нашите служители ще Ви осигурят необходимото количество гориво. Ако автомобилът е на път или на паркинг, операторът на услугата осигурява доставка на необходимото количество гориво.

Пътна помощ и „Трезвен водач“

Горивото се доставя в достатъчно количество, за да може автомобилът да се придвижи до най-близката бензиностанция. Където автомобилът може да се зареди с желаното от клиента количество гориво. Ако клиентът на програмата за пътна помощ е в нетрезво състояние, в резултат на което той няма право да управлява. Операторът на услугата гарантира, че ще изпрати квалифициран водач. Който има шофьорска книжка от съответната категория и който ще управлява автомобила до избраното място от клиента. Услугата „Трезвен водач“ се предоставя за всеки автомобил не повече от 3 пъти в рамките на срока на валидност на програмата за пътна помощ. По искане на клиента, транспортът на пътниците в автомобила, може да се извърши от мястото на аварията, до желаното място на пътниците в автомобила. Ако ремонтът на автомобила не може да бъде извършен в деня на аварията, клиентът има право на безплатен билет за първокласен железопътен транспорт или самолетни билети в икономична класа.

Пътна помощ за кварталите на София

Ако повредата на автомобила е настъпила на разстояние от 200 или повече километра, на клиента се предоставя хотел с 3 звезди. Ако клиентът има нужда да използва железопътен транспорт или въздушен транспорт. Тогава тези разходи за транспорт за едно лице ще бъдат компенсирани от фирмата за пътна помощ. Географското покритие за пътна помощ включва, всички квартали на София като: Аерогарата, Бакърена Фабрика, Банишора, Бели Брези, Беловодски Път, Бенковски, Борово, Ботунец, Бояна, Бункера. Бъкстон, Витоша, Военна Рампа, Враждебна, Враня, Връбница, Гевгелийски, Гара Искър, Гео Милев, Горна Баня. Горубляне, Гниляне, Гоце Делчев, Дианабад, Димитър Миленков, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен Парк, Захарна Фабрика. Зона Б 18, Зона Б 5, Зона Б 19, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илинден, Илиянци, Килиите, Киноцентър, Княжево, Красна Поляна. Красно Село, Кремиковци, Кръстова Вада, Левски, Лозенец, Люлин, Лагера, Малашевци, Малинова Долина, Манастирски Ливади.

Квартали в град София

Младост, Модерно Предградие, Мусагеница, Надежда, Овча Купел, Обеля, Оборище, Орландовци. Павлово, Подуяне, Полигона, Разсадника, Редута, Република, Света Троица, Сеславци, Свобода, Сердика, Симеоново. Славия, Слатина, Стефан Караджа, Стрелбище, Студентски Град, Сухата Река, Суходол, Толстой, Требич, Триъгълника. Факултета, Филиповци, Фондови Жилища, Хиподрума, Хладилника, Хаджи Димитър, Челопечене, Яворов и Чепинци. Всяка неочаквана и непредвидена неизправност на автомобила, оригинално оборудване. Включително механични или електрически неизправности или аварии, през периода на покритието се поема от фирмата за пътна помощ. Програмата за пътна помощ има за цел да покрива всички щети при ПТП. Изтегляне на автомобила с пътна помощ до автосервиз. Щети на автомобила като изгубени ключове, неправилно зареждане на гориво в автомобила. Кражба на моторни превозни средства.

Какво получавате от програмата за пътна помощ

В случай на гореизложените повреди, причинени от клиента, както и в случай на кражба. Диспечерският център поема задължения към клиента да предостави услугата за пътна помощ. А разходите за тези услуги, ще бъдат заплатени от клиента. Неизправността на ремаркето на автомобила, също е неизправност, която може да бъде обхваната от тази програма. Въпреки това, ако има неизправност с автомобила, ремаркето ще бъде репатрирано заедно с автомобила за сметка на клиента. Дейностите и работата, свързани с рутинни и редовни годишни технически прегледи в София, поддръжка, подмяна на аксесоари. Резервни части и боядисване, няма да се считат за неизправност, както и липсата на необходимите консумативи. Всяко физическо или юридическо лице, което има право да получава услуги и да е оторизирано да управлява това превозно средство.