ТУРБО

0878 99 99 00 / 0899 799 999

История на турбокомпресори

история на турбокомпресори

История на турбокомпресори Мелет

Основана през 1995 година основният акцент на Мелет е да помогне на индустрията за възстановяване на турбокомпресора да расте. Като предлага висококачествена гама от турбокомпресори, комплекти за ремонт и турбо части. Това прави възможно ремонтите, когато оригиналният производител на турбо не поддържа изцяло след продажбения пазар. История на турбокомпресори Мелет. След повече от 20 години непрекъснато обслужване. Компанията Мелет се утвърждава като надеждна марка за производство на турбокомпресори за целия свят. Мелет Limited е придобита от корпорацията Wabtec. Базираната в САЩ компания е глобален доставчик на добавена стойност. Базирани на технологии продукти и услуги за железопътен транспорт, пътнически транспорт и други индустриални сегменти. Компанията Мелет е част от групата на турбокомпресорите Wabtec Global.

Видове турбокомпресори на Мелет

Предлагаща решения за турбокомпресори за промишлени, морски, офроуд, търговски превозни средства. Локомотиви, военни, леки автомобили и приложения за производителност. Групата също включва. Прецизни турбокомпресори и двигатели, турбонетика и Napier. През 2016 година се наблюдава по-нататъшно разширяване. През тази година се наблюдава по-нататъшно разрастване, когато се въведе допълнителен складов капацитет, за да се увеличи наличността на склад. Складът от 12 500 квадратни метра е съседен на съществуващия централен офис в Англия. Той също така разполага с непрекъснато разширяваща се продуктова гама, обхващаща най-популярните турбо модели. Както и много по-малко популярни модели, първоначално произведени от Garrett, Holset, Borg Warner, MHI, Komatsu, Toyota, IHI, Hitachi и Continental.

Вътрешен контрол на компанията Мелет

Мелет пуска редица прецизно разработени турбокомпресори. За да подкрепи допълнително индустрията за професионален ремонт на турбо. Мелет пусна гама от прецизно разработени турбокомпресори, предоставяйки качествена, но рентабилна алтернатива на нов турбокомпресор OE. Мелет е известен с това, че произвежда части с качество на OE, за да помогне на завода да произведе най-висококачествените части. Същият ангажимент към инженерните постижения е приложен за производството на турбокомпресори Мелет. Повече информация за гамата турбокомпресори Мелет може да видите в сайта на www.melett.com. Разширяването продължи през цялата 2014 година след преместването на основната производствена база в по-големи помещения. Това специализирано производствено съоръжение включва изграждане на основни ядра, балансиране и опаковане. Компанията Мелет продава турбокомпресори в цяла Европа.

Мелет отваря офиси в Полша

Както и притежава много големи запаси от турбокомпресори. Това значително увеличава възможностите за обем. Това беше последвано отблизо от пускането на нов завод за производство на Мелет в Китай. В резултат на това този пазарен ход означава, че компанията започва да поема вътрешния контрол на повече производствени операции. Мелет отваря офиси в Полша. За да подпомогне по-доброто обслужване на полския пазар. През 2013 година беше открит център за продажби и дистрибуция – Мелет Полша. Откриването на Мелет Полша означава по-нататъшно разширяване на експанзивните планове за растеж на компанията Мелет. Съоръжението, разположено в град Бидгошч в Полша, действа като местен дистрибуционен център за клиенти в цяла Полша. И позволява на Мелет да работи много по-тясно с полския пазар. Такъв е успехът на полския пазар, че през ноември 2016 година екипът се премести в нова по-голяма сграда, собственост на Мелет с над 890 квадратни метра складова площ.

Мелет отваря сателитен офис

По-нататъшното разрастване през 2012 година бе откриването на Мелет North America Inc. Това беше важен повод Мелет – първият сателитен офис. Мелет призна потенциала да има база в САЩ, а откриването на Мелет North America Inc. Отразява значително разрастване на текущите бизнес операции. Близостта позволи на Мелет да изгради силни бизнес партньорства в САЩ. Което даде възможност на Мелет да предложи несравнимо ниво на обслужване на клиентите и глобален обхват. Мелет Северна Америка включва съоръжения за продажби, складове и дистрибуция за обслужване на пазарите в САЩ и Канада. Мелет се премести в нови и много разширени помещения. През Март 2011 година беше необходимо по-нататъшно разширяване и Мелет инвестира 1,4 милиона евро в нови и много разширени помещения в Барнсли, Йоркшир и Англия.

Компанията поддържа добър растеж

В резултат това даде възможност на компанията значително да разшири услугите си за клиентите по целия свят. Той включваше подобрени възможности за съхранение и доставка, нови офиси, изградени по предназначение. Както и специализирано производство на CHRA / Core за сглобяване и подобрени съоръжения за инженерно метрология. Поради значителния растеж през Юли 2006 година Мелет се премести от скромните си помещения в Дюсбъри. В нови по-големи помещения в Клейтън Уест, Хъдърсфийлд. Включените нови помещения, нови офиси, мезанин етажно пространство и допълнителни стелажи. По това време дава много място за бъдещо развитие и растеж. Заедно с повечето си клиенти, компанията се развива бързо в съответствие с растежа на пазара. Освен това, за да продължи напред с продължаващия растеж и да увеличи развитието на продуктите, наличността и качеството на запасите, компанията инвестира много в най-новите машини, опитни членове на екипа и качествени съоръжения.

Още информация за история на турбокомпресори Мелет

История на турбокомпресори Мелет. Историята на Мелет започва през 1995 година, когато покойният Мелвин Хакет стартира компанията. Мелвин е работил в турбо индустрията в продължение на десетилетия. Като първоначално е създал и разработил нови турбокомпресори от най-ново поколение с променлива геометрия. Които намират приложение в специализираните автосервизи за турбокомпресори в цяла Европа. Това е една от най-известните компании за турбокомпресори в целия свят. Мелет са най-големите независими производители на части за ремонт на турбокомпресори, които са изкупени от Garrett през 1985 година. Въпреки че не желае да се пенсионира, Мелвин решава да започне свой собствен след продажбен бизнес – преименуване на компанията – турбокомпресори Мелет.