ТУРБО

0878 99 99 00 / 0899 799 999

Продажба на турбокомпресори

продажба на турбокомпресори

Продажба на турбокомпресори

Продажба на турбокомпресори. Доставка и продажба на турбокомпресори за автомобили, джипове, микробуси и камиони. Фирмите за турбокомпресори, предоставят различни модели турбокомпресори за моторни превозни средства. Те предлагат диагностика на турбокомпресори, ремонт на турбокомпресори и сервиз за турбокомпресори. Повечето фирми за турбокомпресори работят с оригинални части. Алтернативният вариант за ремонт на турбокомпресори, води до сериозни повреди, в механичната система на двигателя. Ремонтът на вашият турбокомпресор, зависи от частите които са вложени в него. Монтажът на вашият турбокомпресор трябва да се извърши в специализиран автосервиз, където ще получите задължителна гаранция. Опитните специалисти, монтират всички турбокомпресори с прецизно и особено внимание. Монтажът на турбокомпресора, е от особено важно значение за двигателя на автомобила. За монтаж на турбокомпресор, потърсете специализираните автосервизи за турбокомпресори. Препоръчваме Ви смяната на турбокомпресора да се извършва в специализиран сервиз.

Продажба на турбокомпресори

Продажба на турбокомпресори. Проверка на маслената магистрала на турбокомпресора, при евентуално задръстване почистете основно маслената магистрала. Свалянето на тръбопровода, източването на маслото от него и основното му почистване ще удължи живота на турбокомпресора. При износване или изгниване на тръбопровода на турбокомпресора, задължително трябва да се подмени с нов. Захранващите накрайници на турбокомпресора трябва да се почистват много внимателно. Завиването на накрайниците към турбокомпресора, трябва да се извършва с голяма прецизност. Абсолютно се забранява, използването на различни видове силикони за уплътняване на гарнитури. Смяната на маслото на двигателя и масленият филтър, е задължителна процедура при монтажа на нов турбокомпресор. Ако не бъде спазена тази процедура, турбокомпресора може да дефектира всеки момент. Застарялото масло, затруднява мазането на лагерите и вала на новите турбокомпресори.

Продажба на турбокомпресори

Продажба на турбокомпресори. Свалянето на масленият тръбопровод и основното му почистване, ще улесни изтичането на маслото към картера. При запушване на маслената тръба, се създава налягане в самият турбокомпресор. Турбокомпресора започва да пропуска масло през сегментите на основният вал или в компресорната част.