ТУРБО

0878 99 99 00 / 0899 799 999

Турбокомпресори мелет

Турбокомпресори мелет

Мелет е основана през 1995 година и базирана в цяла Европа. Тя е надеждната марка за прецизно разработени турбокомпресори и части. И е известна с производството на висококачествени OE продукти. Които да помогнат на турбо продажбата да произведе най-висококачествените ремонти. Това е надеждната марка за пазаруване. Проектиран в Европа. Турбокомпресори Мелет предлага обширна продуктова гама. Вашето решение за турбокомпресора. Мелет е част от световната група турбокомпресори Wabtec, включително Precision Turbo Engine, Turbonetics и Napier. Предлагайки решения за турбокомпресори за промишлени, морски, офроуд, търговски превозни средства, локомотиви, военни, леки автомобили и приложения за производителност. Мелет е признат за надежден партньор по доставките от малки сервизи за ремонт на турбокомпресори до големи обеми и съоръжения за обновяване на турбо OE.

Вътрешно техническо съвършенство на турбокомпресори мелет

А също така е одобрен доставчик на няколко производители на автомобили за техните собствени турбопрограми на пазара. С вътрешен екип от висококвалифицирани механични инженери всички части на Мелет са проектирани във Великобритания. Вградената система за 3D лазерно сканиране на Мелет е способна да измери до 2 микрона. Заедно със съвременния софтуер за 3D моделиране за създаване на инженерни чертежи за производство, гарантира, че компонентите на Мелет са проектирани така, че да съответстват точно на спецификациите на OE. Съгласуваното производство с точните стандарти. Поради условията на работа в турбокомпресора нивото на точност, необходимо при производството на турбо части, е изключително високо и постоянството е жизненоважно. За да произвеждаме качество в широк мащаб, са необходими правилните материали. Контролирани производствени процеси и най-модерното оборудване, комбинирано с правилните системи за качество – в Мелет – това е, което правим.

Постоянно и надеждно качество на турбокомпресори мелет

Работеща със система за управление на качеството ISO 9001: 2015 за проектиране, производство и доставка на резервни части с турбокомпресор към независимия след продажбен пазар и доставки на Мелет в над 100 страни по целия свят. Включването на най-високо ниво на инспекция на всеки етап от производството гарантира, че продуктите на Мелет отговарят на изискванията за дизайн, монтаж и функционалност, като същевременно осигуряват увереност на клиентите да използват продуктите на Мелет без допълнителни работи и разходи. Великобритания турбокомпресор и CHRA производствено съоръжение. Разрастващата се гама от цялостни сглобки CHRA / Core на Мелет е сглобена и VSR балансирана в напълно оборудвания производствен обект на Мелет в Обединеното кралство, включващ, където е възможно, подобрения в оригиналния дизайн и модернизирани части. Освен това, турбокомпресорите на Мелет предлагат на специалистите по турбо ремонти първокласна алтернатива на марката OE турбо. Където решение за ремонт не е възможно.

Турбокомпресори мелет

Всеки турбокомпресор Мелет е сглобен, балансиран и тестван в Англия. Според най-строгите стандарти за качество, за да се гарантира, че производителността на OE се поддържа по време на работа. Мелет се гордее, че предлага богата гама от номера на части, покриващи най-популярните модели. Както и много по-малко популярни модели, първоначално произведени от Garrett, Holset, Borg Warner, MHI, Komatsu, Toyota, IHI, Hitachi и Continental. В допълнение към турбокомпресорите и основните агрегати, разширителната гама на Мелет включва всичко – от отделни турбо части, части за надстройка и комплекти за ремонт до широка гама от турбинни и компресорни колела. Корпуси на лагери, уплътнителни плочи, топлинни екрани, електронни и пневматични задвижвания, променлива дюза пръстенови сглобки. И голям избор от големи лагери и бутални лагери.

Проектиране, разработка, инженеринг и производство на турбокомпресори мелет

Мелет е надеждното име за прецизно разработени турбокомпресори и части. Описан е като ОЕМ за след продажбата. Мелет доставя качествени, надеждни и икономически цени. Турбо продукти за клиенти в над 100 страни по света. На първо място, Мелет е изцяло ангажиран с проектирането, производството и доставката на качествени резервни части за турбокомпресори. Всъщност нашият екип от опитни и квалифицирани инженери следват строги вътрешни процеси, за да оценят напълно работата на турбо частите и възможните причини за отказ. Подробният процес на оценка на нови продукти на Мелет включва цялостен преглед на дизайна. Използващ съвременни техники за усъвършенствано планиране на качеството. Ние също така използваме подобрени практики за обратен инженеринг и сме напълно ангажирани със строг контрол на качеството през всички етапи на разработване на продукта.

Контрол на качеството на турбокомпресори мелет

Мелет не просто гони бързо движещи се номера на части. Предлаганата гама е изградена в продължение на 20 години непрекъснато развитие. Например, тя включва части за много по-стари редки турбо модели като Komatsu и Hitachi. Както и тези, които ОЕМ отдавна са остарели. Всички устройства на Melett CHRA са произведени в нашата фабрика във Великобритания. Следвайки строги процедури за контрол на качеството, които позволяват пълно проследяване, свързано с партиди. По-голямата част от продуктите на Melett се произвеждат от европейски регистрирани TS16949 компании. Включително много одобрени от OEM доставчици. Стратегията на Melett е да усъвършенства принципите на най-добрите практики в цялата организация, за да постигне производителност от световна класа в проектирането, производството и обслужването на клиентите.

Турбокомпресори мелет

Целта на Melett е да улесни своите клиенти. Следователно частите могат да бъдат закупени поотделно или в обем от склад и доставени в световен мащаб на икономични цени. Мелет е носител на наградата Куинс за Enterprise три пъти. През 2006, 2009 и 2014 година и е регистрирана по ISO компания. Строгите процеси за контрол на качеството на Melett за проектиране, разработка и производство са признати в нашата система за управление на качеството ISO9001: 2015. И накрая, Melett съчетава иновативната разработка на продукта с възможността да осигури постоянно висококачествено производство в съответствие с изискванията.